بدء دورات صيانة الحاسب الآلي بجامعة سوهاج

بدأت رعاية شباب جامعة سوهاج بتدريب أول مجموعة لدراسة صيانة الحاسب الألى من ( software – hardware)  على يد مدربين معتمدين فى هندسة الحاسبات وهما المهندس محمود فخر الدين والمهندس عمر طايع ,  حيث بدأت المجموعة الاولى من يوم الإثنين الموافق 27/8/2012 وتستمر حتى يوم  الخميس الموافق 6/9/2012م, بينما تبدأ المجموعة الثانية يوم السبت الموافق 8/9/2012 وتنتهي يوم الثلاثاء الموافق 18/9/2012 حيت يتدرب الطلاب بشكل منتظم لمدة 10 ايام يوميا  ولمدة 4 ساعات متواصلة وذلك بمعمل نادى العلوم المركزية ببدروم كلية العلوم القديم حيث تبدأ من الساعة 12 ظهرا وحتى 4 عصرا علما بأنه سيحصل الطلاب فى نهاية التدريب على شهادات معتمدة من جامعة سوهاج بمهارة صيانة الحاسب الألى .

25 تعليق حتى الآن.

1. mustafa kamal قال:

انا عاوز اشترك مع حضراتكم فى الدوره دى , ممكن اعرف التفاصيل بكام الدوره وازاى اشترك, وانا طالب فى كليه التجاره , شكرا لكم

• محرر الموقع قال:

الدورة الثانية بدأت امس وتستمر حتي يوم الثلاثاء 18/9 اي تستمر10ايام بمعدل اربع ساعات في اليوم وهي دورة مجانية وللاشتراك تتقدم لرعاية شباب المركزية بالجامعة.

2. My sister saved this website for me and I have been reading through it for the past several hours. This is really going to assist me and my friends for our class project. By the way, I like the way you write.

3. Juventus قال:

Awesome blog thanks for your time.

4. اخر الخارجين عن القانون قال:

انا حمد لله خلصت الدوره الصيانة بس مش عارف امته هناخد الشهاده

5. احمد قال:

دورة الصيانة مستمرة لامتي بالضبط؟……لاني ارغب بالاشتراك

6. peter Bakhet قال:

معلش انا لسه الي عارف ونفسي اخد الدورة .. هو فيه دورات تاني او اي حاجة معلش ؟

7. محمد على قال:

انا عاوز اعرفة هى الدورة دى ينفى ليا انى اشترك فيها انا خريج تجارة السنة دى ولا لا

8. احمد قال:

سئلت علي دورة الصيانة وقالوا ان ميعاد التسجيل فات……….فهل ينفع اني اقدم مكان احد التقدمين غير الراغبين في الحضور قبل18/9…….ارجو من سيادتكم الافادة…..وشكرا

9. احمد قال:

مع العلم انا لم اجد المسئول عن التسجيل في الدورة عند الاستعلام

10. hamdi abo قال:

حضرتك انا قدمت فى دوره اللغه الالمانيه ولحد دلوقتى مأخدناش حاجه

11. dody mohamed قال:

معلش انا لسه الي عارف ونفسي اخد الدورة .. هو فيه دورات تاني او اي حاجة معلش ؟ وهتنزل دورة الصيانة تانى ولا مفيش

12. مرفت مختار قال:

انا عاوزة اعرف اية الدورات بالضبط

13. زهرة القرأن قال:

انا اول مرة اسمع عن الدورة دى دلوقت فاياريت لو فى دورات تانى يتم الاعلان عنها بشكل جيد داخل الجامعة ولول فى الدورة دى هتتكرر تانى ياريت ارجو الافادة

14. fitness قال:

I the efforts you have put in this, regards for all the great posts .

15. shenouda قال:

اريد ان اشترك لو اتقبلت